Horloge InPulse Smartwatch kan straks notificaties naar iOS sturen (jailbreak)

De inPulse Smartwatch is bedoeld om notificaties naar BlackBerry en Android te sturen. Maar na het uitvoeren van een jailbreak kan het ook werken met iOS.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

inpulse smartwatchDe inPulse Smartwatch is een nieuw digitaal horloge waarmee je notificaties van je BlackBerry of Android-toestel kunt inlezen. Ook als je toestel in je broekzak zit kun je dan informatie aflezen. Het werkt helaas nog niet samen met de iPhone, maar daar komt verandering in. Er is nu een jailbreak-applicatie in ontwikkeling waarmee de notificaties wel naar het horloge gestuurd kunnen worden. De inPulse Smartwatch is vanaf $149 te koop.

Op andere platformen zijn deze horloges al vrij normaal. Fossil heeft bijvoorbeeld een horloge waarmee je berichten naar Android en BlackBerry kunt sturen. En de LiveView van Sony Ericsson is ook een apparaatje waarmee je notificaties kunt ontvangen, zonder je toestel uit je zak te halen. De inPulse Smartwatch haalt de informatie uit je telefoon en toont dit op je Android- of BlackBerry-toestel, nadat je een app hebt gedownload. Op de website van de fabrikant valt te lezen dat het ook gaat werken met een iPhone, nadat je een jailbreak hebt uitgevoerd. Ook is een koppeling met de desktopcomputer mogelijk (Mac OS X, Windows, Ubuntu).

Nu de iPod nano zo populair is geworden als horloge, is het misschien een idee dat Apple eens naar deze slimme horloges gaat kijken als mogelijke uitbreiding van het assortiment.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 11:28
Categorie Accessoires
Onderwerpen horloge, notificaties, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.