Hoesjes voor iPhone 5: de eerste pogingen van fabrikanten

Aziatische fabrikanten hebben al ideeën uitgewerkt voor cases voor de iPhone 5. Sommige zien de iPhone 5 als toestel met afgeronde achterkant, anderen verwachten een model identiek aan de iPhone 4.

iphone 5 caseFabrikanten in Azië hebben hun fantasie inmiddels losgelaten op de iPhone 5. Uit de tekeningen en foto’s is af te leiden, dat de iPhone 5 volgens de fabrikanten zal teruggrijpen op het eerdere design van de iPhone 3G/3GS of juist meer zal lijken op de iPhone 4. Of Apple er net zo over denkt, zullen we pas over een paar maanden ervaren. Bij Hardmac zijn in ieder geval wat renderings te zien van een hoesje, bedoeld voor een iPhone met een ietwat afgeronde achterkant. Het simkaartslot zit nog steeds aan de rechter zijkant en ook wat camera, volumeknoppen en andere functies betreft zit alles nog steeds op de gebruikelijke plaats.

Online groothandelsplatform Alibaba.com heeft foto’s van hoesjes, die er wat realistischer uitzien. Deze hoesjes zijn sterker afgeleid van de iPhone 4, met een vlakke achterkant en een opening voor de camera en flitser. Als je bereid bent om 500 stuks in te kopen, kun je de hoesjes voor prijzen rond de $0,50 en $1,50 aanschaffen.

iphone 5 case alibaba

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2011, 13:19
Categorieën Accessoires, Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.