Hobie iPhone timelapse

Hobie helpt je iPhone bij het maken van timelapse-video’s

Een timelapse-video op je iPhone maken: het kan met behulp van de Hobie. Dit apparaatje gebruikt op creatieve wijze een eierwekker, zodat de iPhone langzaam van links naar rechts beweegt.

Hobie iPhone timelapseJe kent ze wel: van die videoshots waarbij de camera langzaam van links naar rechts beweegt, terwijl de rest van de wereld snel voorbij raast. Deze timelapses zien er al snel ontzettend fraai uit, maar je hebt wel de juiste middelen nodig om ze te maken. Gelukkig is daar nu de Hobie op Kickstarter voor. Dit accessoire is op creatieve wijze in elkaar gezet met een simpele eierwekker, met daar bovenop een speciale iPhone-houder.

De eierwekker zorgt ervoor dat je iPhone heel langzaam van links naar rechts beweegt. Hoe langer je deze wekker instelt, hoe langer het timelapse-shot zal zijn. Het plastic gevaarte waar de iPhone in hangt kan alle kanten op worden gedraaid, waardoor je bijvoorbeeld ook een filmpje van de bovenlucht kunt maken.

De Hobie lijkt misschien wat simpel: een eierwekker is nou niet bepaald de meest geavanceerde technologie van het moment. Dat is volgens de makers echter bewust. Door gebruik te maken van simpele, bestaande technologie, hoeven ze niet een compleet eigen mechanisme te ontwerpen. Hierdoor kan het streefdoel ook vrij laag blijven: er is slechts 10.000 pond nodig voor de Hobie om te slagen.

Geïnteresseerden kunnen 24 pond (ongeveer 33 euro) doneren om een Hobie te bemachtigen. Je hebt nog tot 26 september de kans om te doneren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2015, 11:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.