Minecraft-Redstone

Minecraft Pocket Edition krijgt eindelijk Redstone

Minecraft Pocket Edition-spelers kunnen vanaf vandaag aan de slag met Redstone. Een omvangrijke update voegt Redstone, Desert Temples en meer toe aan de populaire iOS-game.

Minecraft-Redstone

De Minecraft-wereld van Pocket Edition-spelers kan vanaf vandaag weer verder uitgebreid worden. Een omvangrijke update van de populaire iOS-game zorgt ervoor dat Minecraft op de iPhone en iPad weer wat dichter bij de PC-versie komt.

De Minecraft: Pocket Edition-update van vandaag staat voornamelijk in het teken van Redstone. Deze roodgekleurde stenen maken het mogelijk om ingewikkelde mechanismen te bouwen zodat je bijvoorbeeld een deur automatisch kunt laten openen als je op een drukplaat loopt.

Minecraft Pocket Edition Redstone

Ook kun je mijnkarretjes automatisch in hoge snelheid laten rijden op Redstone Circuits, wat het aanleggen van een spoor in een klap een stuk bruikbaarder maakt. Daarnaast kun je Redstone ook gebruiken voor lampen, toortsen, snellere boten, ijzeren deuren, drukplaten en tripwire haken. Een aantal Redstone-voorwerpen ontbreken nog (zoals Pistons en Dispensers), maar in de update-tekst belooft Mojang deze in de nabije toekomst toe te voegen.

Minecraft-Redstone

Spelers van de PC-versie hebben al tal van indrukwekkende mechanismen met Redstone gemaakt, dus reken er maar op dat ook Pocket Edition-spelers de komende tijd met originele manieren komen om Redstone te gebruiken.

Desert Temples en konijntjes

Naast de toevoeging van Redstone zijn er ook grote Desert Temples om te ontdekken en wollige konijntjes aan Pocket Edition toegevoegd. Tot slot zijn er nieuwe manieren om zombies buiten de deur te houden. De update voor Minecraft Pocket Edition is nu te downloaden via de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2015, 12:33
Categorie Apps
Onderwerp minecraft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.