HEMA biedt iPhone-hoesjes met eigen foto-opdruk aan

HEMA verkoopt iPhone-hoesjes met eigen fotoprint. De hoesjes zijn online te bestellen in zwart en wit en krijgen een krasvaste opdruk van de foto.

hema fotohoesjeHet is alweer een flinke tijd geleden dat we op iPhoneclub schreven over de T-Mobile Case Creator. Met deze online tool kun je je eigen hoesje voor de iPhone 3G(S) en iPhone 4(S) ontwerpen. Wie geen klant bij T-Mobile is, kan ook bij een ander bekend adres terecht: de HEMA levert cases voor de iPhone 4 en iPhone 4S met eigen foto-opdruk. Net als bij de mokken, t-shirts en andere spullen met fotobedrukking die de HEMA aanbiedt kun je het eindproduct ophalen in een HEMA-filiaal in de buurt.

Je uploadt een foto, kiest uit de kleur zwart of wit en rekent per stuk €9,95 af. Voor elke bestelling komt er nog €1,25 aan verwerkingskosten bij, plus de eventuele verzendkosten als je besluit om niet zelf af te halen in een filiaal. De hoesjes zijn gemaakt van hard plastic en krijgen een fotobedrukking die krasvast zou moeten zijn. Na minimaal 5 werkdagen zijn de hoesjes klaar, dus wees er op tijd bij als je een dergelijk hoesje als verjaardagscadeau nodig hebt.

Meer info: HEMA

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2012, 9:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, schema

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.