HDR Camera Enabler brengt HDR-foto’s naar iPhone 3G(S) (jailbreak)

In Cydia is de tweak HDR Camera Enabler verschenen die HDR-fotografie mogelijk maakt op de iPhone 3G en iPhone 3GS.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

HDR-fotografieVorige week kon je al bij ons lezen dat de ontwikkelaar en hacker Will Strafach van het Chronic Dev Team met een tweak zou komen die HDR-foto’s op de iPhone 3G en iPhone 3GS mogelijk zou maken. HDR-fotografie is een nieuwe mogelijkheid die Apple toe heeft gevoegd in iOS 4.1, maar deze functie is normaliter beperkt tot de iPhone 4.

HDR Camera Enabler - Winterboard SettingsNa de installatie van HDR Camera Enabler kun je deze in- en uitschakelen met behulp van Winterboard. Om gebruik te maken van HDR Camera Enabler heb je een iPhone 3G(S) nodig met iOS 4.1. Meer informatie over de (on)mogelijkheden van het op dit moment al jailbreaken van iOS 4.1 op de iPhone 3G en iPhone 3GS kun je vinden in dit overzicht.

HDR Camera Enabler is gratis beschikbaar via de repository van ModMyi. Een in de App Store verkrijgbaar alternatief voor gebruikers met een iPhone 3GS zonder jailbreak is Pro HDR.
Update: volgens diverse berichten zou de tweak niet werken en om die reden ook alweer verwijderd zijn uit de ModMyi repository.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2010, 14:02
Categorie Jailbreak
Onderwerpen hdr, iPhone 3G, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.