T-Mobile geeft vergoeding voor kosten FaceTime-sms

T-Mobile brengt de kosten voor de FaceTime-SMS niet langer in rekening bij klanten. Ze krijgen de sms vergoed bij hun eerstvolgende factuur.

facetime-appleBij het activeren van FaceTime op de iPhone worden er kosten in rekening gebracht, zoals je eerder kon lezen. Bij de meeste mensen kost het 21 eurocent, hoewel er ook mensen zijn die door constant activeren en rebooten op veel hogere kosten zitten. T-Mobile heeft nu ervoor gekozen om die kosten niet in rekening te brengen bij klanten. In een sms’je kondigen ze aan dat de in rekening gebrachte kosten voor een sms naar het buitenland op de eerstvolgende factuur in mindering zullen worden gebracht. Voor meer informatie verwijst T-Mobile door naar een website.

t-mobile facetimeFaceTime is de videodienst waarmee je op de iPhone 4 en de iPod touch videochats met anderen kunt voeren. Bij de iPhone 4 wordt bij het activeren vanuit Europese landen een sms-bericht naar een Brits nummer gestuurd (in de VS gaat het om een Amerikaans nummer). De kosten van dat sms’je zijn op je rekening te herkennen als €0,21 of een veelvoud daarvan. Mochten er al eerder kosten in rekening zijn gebracht, dan compenseert T-Mobile dit op de eerstvolgende factuur.

Het berichtje is hier te lezen bij T-Mobile: FaceTime-SMS
Met dank aan meerdere tipgevers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2010, 12:49
Categorie Providers
Onderwerpen facetime, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.