Champions League vanavond live op de iPad volgen

De NOS gaat vanavond de Champions League-wedstrijd tussen FC Twente en Inter Milan live uitzenden. Het gaat om een wedstrijd in aardige kwaliteit.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

champions leagueDe NOS heeft inmiddels een traditie om belangrijke sportevenementen als streaming video aan te bieden aan mobiele gebruikers. Vanavond is opnieuw een primeur: voor het eerst zal de NOS een wedstrijd uit de Champions League live uitzenden, in een formaat geschikt voor de iPad, iPod touch en iPhone. Op het programma staat de wedstrijd FC Twente tegen Internazionale uit Milaan, die in een ‘aardige’ kwaliteit zal worden gestreamd. Het bleek gisteravond al uit een tweet van een NOS-medewerker en het is inmiddels bevestigd op het NOS-weblog Nieuwe Media. Eerder streamde de NOS de Olympische Spelen, de Tour de France en andere grote sportevenementen.

Waar te kijken?

champions leagueDe wedstrijd is te volgen op de iPad, iPhone, Android-toestellen en andere smartphones. Dat is te lezen op Weblog Nieuwe Media van de NOS. Op de iPhone en iPod touch kun je de livestream volgen in de NOS Journaal-applicatie. Kijk je liever via de browser, dan ga je op de iPhone en iPad naar http://m.nos.nl, waar je met een knop wordt doorverwezen naar de juiste URL voor de livestream. De directe link is http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/. Je kunt deze URL alvast bookmarken voor toekomstige wedstrijden.

Via: Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2010, 11:01
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.