Handig voor op reis: Dexim P-Flip

De P-Flip is een externe batterij die je onderin de iPhone klikt. Middels een scharnier kan je 'm gebruiken als dock, zowel horizontaal als verticaal.

dexim powerdockEr zijn inmiddels iPhone-docks in alle soorten en maten, net zoals er externe accu’s in alle soorten en maten zijn. Maar een combinatie van deze twee kom je nog niet zo vaak tegen. Dexim waagt een poging met de P-Flip. De P-Flip is een externe batterij die je onderin de iPhone klikt. Middels een scharnier kan je ‘m gebruiken als dock, zowel horizontaal als verticaal. Dat laatste is vooral handig bij het bekijken van films.

Dexim heeft meteen een fatsoenlijke accu in de P-Flip gebouwd: volgens de specificaties levert deze 2000 mAh, voldoende om je iPhone bijna tweemaal geheel op te laden. De P-Flip werkt met alle iPhone- en iPod-modellen, inclusief de iPhone 3GS. De prijs van de Dexim P-Flip is niet verkeerd: $55, omgerekend minder dan €40. Helaas wordt de P-Flip vooralsnog alleen binnen Amerika verkocht, dus mocht je ‘m willen hebben, hou dan vooral eBay in de gaten.

dexim

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2009, 14:54
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, dexim, dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.