Griffin introduceert AirCurve en Clarifi

Griffin Technology heeft twee opmerkelijke iPhone-accessoires geïntroduceerd: de Clarifi case met ingebouwde macrolens en de akoestische versterker AirCurve.

griffin aircurveGriffin Technology heeft twee opmerkelijke iPhone-accessoires geïntroduceerd: een beschermhoes met ingebouwde macrolens en een akoestische versterker met de naam AirCurve. De AirCurve is wel het apartste product van de twee: het gaat om een bureauhouder van doorzichtig polycarbonaat waarin je de iPhone rechtop kunt plaatsen. Het geluid van de iPhone-speakers resoneert binnen de behuizing waardoor versterking optreedt. Een opening zorgt ervoor dat je nog steeds dock-kabels kunt aansluiten.

griffin clarifiDe Clarifi beschermhoes heeft ook iets bijzonders: een geïntegreerde lens die over de iPhone-camera valt en deze geschikt maakt voor macrofotografie tot op 10 centimeter. Je kunt de lens opzij schuiven als je foto’s van objecten op afstand wilt nemen. De case is gemaakt van polycarbonaat met uitsnedes voor knoppen en poorten. Wil je de iPhone in een dock plaatsen, dan kun je het onderste gedeelte van de case wegschuiven. Beide accessoires zijn vanaf oktober te koop: de AirCurve kost ongeveer $20 en de Clarifi gaat $35 kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2008, 11:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen audio, hoesje, versterker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.