Griffin-Apple-Watch-case

Met deze betaalbare Griffin-cases bescherm je je Apple Watch

Griffin heeft twee heel verschillende cases voor de Apple Watch-cases onthuld. De ene is duidelijk bedoeld voor ultieme bescherming, terwijl de ander nauwelijks opvalt.

Griffin-Apple-Watch-case
Populaire accessoiremaker Griffin gaat zijn best doen om jouw Apple Watch te beschermen met twee nieuwe cases. De ene is duidelijk bedoeld voor mensen die een wat ruiger leven leiden, terwijl de Ultra Thin zo subtiel is dat hij nauwelijks opvalt; kijk maar naar bovenstaande afbeelding.

We hebben al vaker cases voor de Apple Watch besproken op iCulture, maar een groot punt van kritiek dat keer op keer terugkeert, is dat je daardoor het strakke design van de smartwatch verpest. Een horloge is immers net zo goed een sieraad en om een dure halsketting doe je ook geen rubberen hoes.

Apple-Watch-case-griffin

Griffin Ultra Thin case

De Ultra Thin case van Griffin is dan ook een mooie oplossing als je moeite hebt met kiezen tussen bescherming en een Apple Watch zonder hoesje. Reken hierbij dus niet op maximale bescherming, aangezien er niet eens een screenprotector bij zit. De 0,5mm dikke case beschermt alleen de behuizing van de Apple Watch en laat zowel de Digitale Kroon als de zijknop helemaal vrij.

De Ultra Thin case kost $20,- (€17,78) voor een setje van drie. Deze dunne case is beschikbaar in goud, zilver, doorzichtig en mat goud. Reken bij de prijs nog wel even $3,50 verzendkosten. Je kunt hem bestellen op de website van Griffin en binnenkort ook bij Nederlandse accessoirewinkels.

Griffin Surviver Tactival case

Hoe anders is de Survivor Tactical. Dit klinkt al als de naam van een geheime militaire missie en zo te zien kan deze case wel flink wat aan. De hoes omgeeft de Apple Watch volledig, verhoogt de bezel en bevat een screenprotector om de smartwatch maximale bescherming te geven.

Apple-Watch-Griffin

De zijknop wordt ook omgeven door de case en alleen de onderkant van de Digitale Kroon is vrij om aan te draaien. Handig: je kunt de Survivor Tactical om je Watch doen zonder eerst het bandje te verwijderen.

De stevige Survivor Tactical is zowel voor de 38mm als de 42mm Apple Watch voor $30,- (€26,67) te bestellen op de website van Griffin, plus $3,50 verzendkosten. Naast de kleuren blauw, zwart, rood en wit hebben eigenaren van de 38mm Watch de keuze uit een groene case.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2015, 7:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, griffin

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.