iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 27 augustus 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 27 augustus? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

iCulture Vandaag logo
Donderdag 27 zal voor Apple-fans de boeken ingaan als een dag vol met nieuwe iPhone 6s-geruchten én de dag waarop de uitnodigingen voor het evenement op 9 september werden verstuurd. We lieten een vermoedelijke verpakking te zien, toonden foto’s van het schermpaneel en vertelden dat code van iOS 9 op Force Touch-ondersteuning wijst. Ook was er nieuwe informatie over de camera’s in de iPhone 6s en zullen er geanimeerde wallpapers aanwezig zijn. Maar we keken natuurlijk vooral uit naar de uitnodigingen voor 9 september. Apple heeft dit nu definief bevestigd, inclusief de livestream vanuit het Bill Graham Civic Center in San Francisco. Daarnaast bespraken we ook de nodige apps en geven je tips en gidsen. Meest brekend? Het feit dat je bij Instagram geen vierkante foto’s meer hoeft te uploaden.

Nieuws

Accessoires

  • De Pulse Flex vult je huis met muziek en is ook een LED-lamp.

Tips en gidsen

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Ski-Safari-2 Deze apps en updates waren te leuk om te laten schieten.

  • Product Hunt (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Product Hunt voegt comments, afbeeldingen en makkelijk delen met Safari toe.
  • Ski Safari 2 (€0,49, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 8.0+) - Populaire ski-game krijgt een vervolg met Ski Safari 2.
  • Dispatch: Email meets GTD (€7,99, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Dispatch krijgt iPad-ondersteuning met de nieuwste update voor deze mail-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.