Workflow iPhone iPad review

Workflow laat je nu snel workflows in Berichtencentrum starten

De automatiserings-app Workflow heeft een widget voor het Berichtencentrum gekregen, waarmee je razendsnel een workflow kunt starten.

Berichtencentrum WorkflowAutomatiserings-app Workflow is voortaan een stuk sneller te gebruiken. De applicatie heeft namelijk een widget voor het Berichtencentrum gekregen, waarmee je één van je bestaande processen kunt activeren. Zo maak je vanuit het Berichtencentrum een GIF, log je een hardloopsessie of regel je snel een Uber.


Workflow is een krachtige iOS-app waar we vorig jaar al uitgebreid over schreven. Door een eigen workflow samen te stellen, kun je gecompliceerde handelingen met één druk op de knop uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld meerdere foto’s, waarna ze meteen in een GIF aan elkaar worden geplakt en het deelvenster verschijnt. Omdat iedereen eigen flows kan maken, zijn er ontzettend veel toepassingen voor Workflow te bedenken. Vanuit een speciale Store kun je andermans workflows downloaden.

Bekijk ook

Workflow: automatiseer workflows met slimme scripts op de iPhone en iPad

In deze Workflow review gaan we diep in op de uitgebreide mogelijkheden van deze iPhone- en iPad-app waarmee je allerlei slimme scripts schrijft.

Je kon Workflow al op meerdere manieren benaderen. Het meest voor de hand liggend is om de app te openen, maar er is ook een knop voor het iOS 8-deelvenster. Vanuit een Apple Watch-app kun je snel een workflow vanaf je pols starten. Met de update is er nog een manier toegevoegd: vanuit het Berichtencentrum. Vanaf hier zijn workflows razendsnel te bereiken op een vergrendelde iPhone: je hoeft alleen maar het Berichtencentrum omlaag te vegen, waarna je de betreffende knop indrukt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 augustus 2015 om 9:33
Onderwerp
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.