Gratis internationaal bellen met RingFree op de iPhone

RingFree (RF.com) is een dienst gestart waarmee je gratis via internet kunt bellen met anderen. Het werkt met SIP, maar ook met Skype, Google, Yahoo, MSN en zelfs wanneer je geen VoIP-aanbieder hebt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

RingFreeRingFree is gestart met een dienst, waarmee je gratis IP-gebaseerde telefoongesprekken kunt voeren op de iPhone. Je kunt daarbij bellen via Skype, Google Talk, Yahoo en MSN. Ook kun je met de dienst zakelijke gesprekken vanaf je iPhone voeren, waarbij het lijkt alsof je op kantoor zit: het Caller ID van je werk wordt daarbij getoond en de kosten worden bij je werkgever in rekening gebracht.

RingFree is een webapplicatie die in Mobile Safari draait, waardoor je geen jailbreak nodig hebt om de dienst te kunnen gebruiken. Je kunt een RingFree-webclipicoon toevoegen om het snel te kunnen starten. Het bedrijf achter deze dienst is nog bezig om een callcenter met 700 werkplekken in Mumbai (India) op te zetten, maar zegt er voor de grap bij dat die in een volgend leven wel eens klaar zal zijn. VoIP-belminuten verkopen ze niet en ze zijn ook geen telefoonbedrijf. Je kunt ook IP-gesprekken voeren zonder dat je een serviceprovider hebt en de dienst werkt zowel via EDGE als via Wi-Fi.

Meer info: RF.com
Dankjewel, Multinova

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juni 2008, 18:04
Categorie Apps
Onderwerpen bellen, Internet, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.