Vlc4iphone 0.9.5 kan internetradio en streams afpelen

Vlc4iphone heeft in de nieuwe versie 0.9.2 ondersteuning gekregen voor internetstreams en daarmee ook voor streaming video en internetradio. De mediaspeler heet bovendien niet langer ZodPlayer.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

VLCVlc4iphone is terug! Een paar dagen geleden kondigde ZodTTD aan dat de naam zou wijzigen naar ZodPlay, maar omdat niemand de naamswijziging begreep is ZodTTD toch maar weer teruggegaan naar de oude naam vlc4iphone. Maar liefst 9MB is de nieuw uitgebrachte betaversie van de mediaspeler. Nieuw is de mogelijkheid om HTTP- en RTSP-streams af te spelen, zodat je bijvoorbeeld naar internet-radiostations kunt luisteren. Ook videostreams zou vlc4iphone nu aan moeten kunnen.

Je kunt de audiostreams vastleggen in een playlist en zelfs via EDGE afspelen. De mediaspeler gaat ook vooruit wat de ondersteuning van verschillende formaten betreft: het kan nu FLV (Flash Video), XviD (DivX), MP4 (MPEG4), MOV (Quicktime), H264 (Hi Def), 3GP (Mobile movies), WMV, OGG, FLAC, MP3 en MP2 aan. De beta wordt betaald uit donaties, dus als je wilt uitproberen zul je $5 of meer moeten investeren.

Meer info: ZodTTD

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps
Onderwerpen Internet, radio, zodttd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.