Reacties voor: Google Maps krijgt verbeterde Apple Watch-app, Siri-support en meer Apple-verbeteringen

Google Maps krijgt er op de iPhone en Apple Watch een aantal functies bij. Er komen nieuwe widgets en uitgebreidere ondersteuning voor Siri en de Opdrachten-app, terwijl de Apple Watch-app zelfstandig wordt.

Reacties: 6 reacties

  1. Wie weet waarom Maps niet zoals Apple kaarten de route op het home screen kan laten zien. Dit is de meest gemiste functie OOOOIT van Maps

  2. Persoonlijk zie ik liever dat er realtime verkeer komt en dat daarmee de juiste route wordt bepaald en ook tijdens het rijden dit wordt gebruikt, net zoals bij Tomtom. Dan kunnen alle andere navigatie-apps weg want verder werkt het prima.

  3. Vind Google Maps irritant eigenlijk, mijn telefoon staat in het Engels maar Google Maps moet natuurlijk in Nederlands(anders klinkt alles voor geen meter).
    Dit kan niet je kan wel Nederlandse stem selecteren, echter blijft de stem in het Engels.

    Dus ja gebruik maar Waze wat op zich ook Google is, maar daar kan het ook tenminste en werkt echt goed(heeft ook leuke autootjes voor op de kaart 😋).

  4. Het zien van de stoplichten werkt bij mij op dit moment al, je ziet dan op de map gewoon twee kleine stoplichten. Ik heb een iPhone 13 ProMax

  5. @Juan: is dat dan niet zo?

  6. Als Google nu eindelijk, na jarenlang door mij al aangegeven van een foute benaming, onze straatnaam goed noteert zou dat een enorme verbetering zijn en hoeven de pakketbezorgers niet steeds te vragen. NIET Poligono 6P Parc. Arenal in Parcent, maar Campuset del Arenal in Parcent.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.