GetPacked 5.0 voor iPhone: paklijsten syncen en koffers kiezen

GetPacked heeft een update: de Nederlandse iPhone-app helpt je koffer inpakken en heeft daarbij nieuwe, handige functies gekregen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

koffers-pakken-getpackedWe zitten op iPhoneclub tot onze oren in de Vakantiespecial. Elke werkdag en op zaterdag verschijnt er een artikel waarin steeds een ander vakantieonderwerp aan de orde komt. Get Packed is een app die al eerder voorbijkwam in ons artikel over apps rondom koffers inpakken. Het is zelfs de meest aanbevolen app, omdat het Nederlandstalig en erg compleet is. Nu is er een nieuwe versie van deze app, die het inpakken nog makkelijker maakt.

Koffers inpakken met een app, is dat nou nodig? Jawel, want als je eenmaal een goede lijst maakt, heb je daar in de toekomst steeds opnieuw plezier van. Zeker als je speciale behoeften hebt tijdens de vakantie (medicijnen) of bepaalde items steeds vergeet (nagelknipper) is het handig om een vaste lijst te hebben. GetPacked is Nederlandstalig en bevat de volgende verbeteringen:

getpacked-iphone

  • Er is een nieuwe stapsgewijze manier toegevoegd voor het aanmaken van een paklijst.
  • Alle paklijsten worden bewaard en gesynchroniseerd via iCloud, zodat je op meerdere apparaten dezelfde data hebt. Handig als je met meerdere mensen koffers moet inpakken, of als anderen willen meedenken over de inhoud van de lijst.
  • Een nieuwe functie om foto’s te maken van belangrijke documenten. Zo heb je altijd een kopie van je rijbewijs, paspoort en tickets bij de hand.
  • Meteen vanuit de app je vakantie in de agenda zetten.
  • Hergebruik van een paklijst is nog makkelijker geworden. Een eenmaal gemaakte paklijst voor bijvoorbeeld een stedentrip of strandvakantie hoef je daardoor nog maar één keer te maken. Scheelt weer tijd en voorkomt fouten.
  • Tijdens het inpakken kun je makkelijker wijzigingen doorvoeren.
  • Heb je meerdere koffers, dan kun je in de app aangeven welke koffer je wilt gebruiken voor de paklijst. Ongebruikte koffers kun je verwijderen.
  • Het maken van een back-up is nu mogelijk via e-mail of iTunes.

Downloaden: Get Packed (€1,79, universeel, iOS 4.3+)

Fotocredits: Ben Husmann, Flickr CC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2013, 14:22
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen getpacked, koffer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.