BookArc op bureau

GetOffWork-app voor iOS voorkomt dat je te lang doorwerkt

Moet je vaak overwerken of kom je te laat toe aan belangrijke taken? GettOffWork houdt bij hoelang je werkdag nog duurt en stuurt je meldingen als je pauze begonnen is, zodat je de tijd niet meer uit het oog verliest.

GetOffWork-appicoon.Als je druk aan het werk bent en een hoop zaken gedaan moet krijgen, kan het zomaar eens gebeuren dat je helemaal vergeet om pauze te nemen. GetOffWork moet jou daarbij helpen. De app is niets meer dan een timer die bijhoudt hoeveel uur je nog moet werken, zodat je dag een stuk productiever wordt.

GetOffWork houdt drie onderdelen bij

Om GetOffWork in te stellen, geef je zodra je aan de slag gaat op hoelang jouw werkdag duurt en hoeveel pauze je hebt. Druk op de startknop en de teller begint te lopen, zodat je in de app kunt zien hoe lang je nog moet werken. Je kunt bovendien in de app instellen hoe laat jouw pauze normaliter begint, zodat GetOffWork een melding stuurt zodra je pauze begint.

GetOffWork houdt bij hoe lang je werkdag nog duurt. GetOffWork laat zien hoe lang je werkdag nog duurt.

Je kunt in de app ook een waarschuwing instellen zodat je op tijd naar huis vertrekt. Gebeurt het vaak dat je moet overwerken omdat je die ene klus nog wil afmaken? GetOffWork stuurt je vlak voor het einde van je werkdag een melding dat het tijd is om te vertrekken. Je kunt dit zelf instellen voor 15, 30 of 45 minuten voor het einde van je werktijd. En als je snel wil zien hoeveel uur je nog aan de slag moet, is er een handige widget in het Berichtencentrum. De app houdt bovendien bij hoeveel uur je elke dag gewerkt hebt en of je moest overwerken.

GetOffWork toont in één oogopslag hoe lang je al aan het werk bent. GetOffWork heeft een widget voor in het Berichtencentrum.

GetOffWork is volledig gemaakt in Swift door informaticastudent Albert Weissert. De app is gratis beschikbaar voor de iPhone en zal geen schoonheidsprijzen winnen, maar als je op zoek was naar een hulpmiddel om je werktijd in de gaten te houden, dan kan het een waardevolle toevoeging zijn.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2016, 11:28
Categorie Apps
Onderwerp werk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.