Gerucht: WWDC 2014 vindt begin juni plaats

Apple organiseert WWDC 2014 van 2 tot 6 juni. Dit valt af te leiden uit de Moscone West-evenementenagenda.

wwdc2013_iconenApple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC zal vermoedelijk plaatsvinden van 2 tot 6 juni 2014. Dit concludeert het Duitse Giga op basis van de huidige evenementenagenda van Moscone West, het conferentiecentrum waar WWDC voorgaande jaren werd georganiseerd. Dit is de enige volle week dat Moscone West nog niet is geboekt in de maand juni. De afgelopen jaren werd WWDC in deze maand in Moscone West gehouden.

Kijk je naar Apple’s voorgaande WWDC-data, dan lijkt het zeer aannemelijk dat het evenement van 2 tot 6 juni zal plaatsvinden. Apple neemt doorgaans een volle week in beslag voor WWDC – de halve weken dat Moscone West vrij is vallen daarom ook af. Daar komt bij dat de Mosscone West-agenda afgelopen jaren ook een goede indicatie van WWDC bood: toen verklapte een gapend gat in de planning ook wanneer Apple het evenement organiseerde.

WWDC is Apple’s jaarlijkse evenement waar iOS- en OS X-ontwikkelaars samenkomen. De conferentie is echter voor een veel bredere groep interessant: in de keynote waarmee Tim Cook WWDC aftrapt worden altijd nieuwe (software-)ontwikkelingen onthuld. De kans is zeer groot dat Apple op WWDC 2014 iOS 8 zal onthullen.

Moscone West kalender

Bron: MobileMac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2014, 17:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.