Gerucht: Steve Ballmer praat op WWDC over Visual Studio 2010 [Update]

Volgens een financieel analist van Global Equities Research komt Steve Ballmer langs op de keynote van Apple. Hij zal er een presentatie geven van Visual Studio 2010, waarmee je iPhone-apps kunt maken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

visual studio 2010Analisten hebben er hun beroep van gemaakt om beleggende klanten te adviseren over marktkansen. Maar soms vraag je je af of ze nog wel realistisch zijn. Trip Chowdhry van het kleine analistenbureau Global Equities Research, heeft namelijk een opvallende voorspelling. Hij zegt dat 7 minuten van de WWDC-keynote zijn gereserveerd voor Microsoft. Op zich niet vreemd, want Microsoft is dankzij Office voor Mac een van de grootste softwareontwikkelaars voor de Mac. Tijdens de presentatie gaat het echter over Visual Studio 2010, waarmee je straks native applicaties voor iPhone en iPad kunt maken. Je zit daardoor niet meer vast aan de iPhone SDK van Apple zelf.

Als klap op de vuurpijl beweert Chowdhry ook nog dat Microsoft CEO Steve Ballmer de presentatie zelf komt geven. Als alternatief wordt ook Bob Muglia genoemd, de man die de Microsoft server- en tooldivisie leidt. Zoals Steve Jobs al zei: “You won’t be disappointed” en een optreden van Steve Ballmer zou inderdaad een historische gebeurtenis zijn. Een andere historische gebeurtenis vond gisteren al plaats: toen had Apple voor het eerst in de geschiedenis een grotere beurswaarde dan Microsoft.

Via: Barron’s

Via het officiële Twitter-kanaal van Microsoft is inmiddels bekendgemaakt dat Steve Ballmer niet gaat spreken op de WWDC. De presentatie is verder niet ontkend, dus het kan nog steeds zo zijn dat een andere Microsoft-woordvoerder aanwezig zal zijn.

Steve Ballmer not speaking at Apple Dev Conf. Nor appearing on Dancing with the Stars. Nor riding in the Belmont. Just FYI.

(met dank aan @meergenaamd voor de tip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2010, 20:41
Categorieën Apps, Geruchten, iDevices
Onderwerpen voorspelling, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.