iPad-alternatief WeTab uitgesteld naar september

Neofonie heeft aangekondigd dat de WeTab (voorheen WePad) pas in september op de markt komt. Eerder werd gesproken over juni 2010.

wetab neofonie
De WeTab (voorheen WePad) is uitgesteld naar september, zo heeft de Duitse fabrikant Neofonie laten weten. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de WeTab vrijwel gelijktijdig met de iPad op de Europese markt te brengen, in juni. De leveringsdatum bij Amazon staat nu op 19 september 2010.

De WeTab is een tablet met Atom-processor, 11,6 inch scherm, SD-kaartlezer, 1,3 megapixel camera en een batterijduur van zes uur. Het apparaat heeft ook een HDMI-uitgang en ondersteuning voor Flash. De meest eenvoudige versie van 16GB verschilt qua prijs niet zoveel van de iPad: 449 euro. Ook is er een duurdere 3G-versie met 32GB opslagruimte. Vorige maand werd nog een persconferentie gegeven om de WeTab officieel te lanceren, waarbij nog een leverdatum in juni werd genoemd.

De WeTab draait op een aangepaste versie van Linux, maar zou ook in staat zijn om Google Android-applicaties te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2010, 12:17
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.