Gerucht: iPhone vanaf mei in België te koop

Een Belgische blog verspreidt het gerucht dat de iPhone vanaf mei in België te koop is, zonder simlock en bij alledrie operators: Mobistar, Base en Proximus. Maar de enige bron die de weblog heeft, wil anoniem blijven.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Dit bericht krijgt net als de Nederlandse variant de opdruk ‘GERUCHT’ in dikke letters. Deze keer is er namelijk in België een weblog op het idee gekomen om – gebaseerd op één anonieme bron – iets over lanceerdata te roepen. De blogger beweert over insider-informatie te beschikken van “een betrouwbare bron, die helaas niet geciteerd wil worden vanwege evidente redenen van vertrouwelijkheid“. Vrij vertaald: iemand lekt informatie, maar is bang zijn baan te verliezen. Deze bron beweert dat de iPhone vanaf mei in België verkrijgbaar zal zijn. De Belgische krant De Standaard vindt het geloofwaardig genoeg om er een artikel aan te wijden.

De iPhone zou volgens het gerucht verkrijgbaar zijn via de drie gsm-operatoren Proximus, Mobistar en Base. Dat heeft ermee te maken dat België vergelijkbare consumentenwetten heeft als de Fransen, als het om het simlockvrij aanbieden van mobiele telefoons gaat. De Franstalige blog besluit met de opmerkingen dat we hopelijk de komende weken een bevestiging krijgen. Of niet…

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:21
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers
Onderwerpen base, belgische apps, mobistar, proximus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.