Phil Schiller en de geruchtenmachine van Apple

Phil Schiller, die gisteren de nieuwe zakelijke functies van de iPhone demonstreerde, heeft een opmerkelijke afspraak in zijn agenda staan: brainstormen over nieuwe Apple-geruchten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Phil SchillerJe kunt je afvragen waar al die Apple-geruchten toch eigenlijk vandaan komen. Sinds gisteren weten we meer: het is Phil Schiller, Apple’s Senior Vice President of Worldwide Product Marketing! Tijdens zijn demonstratie waarin hij uitlegde hoe handig je met Exchange ActiveSync je agenda met gegevens van de server kunt vullen, verscheen er een afspraak om 14:00 uur ‘s middags: ‘Brainstorm new Apple rumors’.

Is dat een grap? Ja! Schiller laat natuurlijk niet voor een miljoenenpubliek zijn werkelijke agenda en contactenlijst zien. Op de officiële foto op de website van Apple (ook hierboven te zien) wekt Schiller trouwens de indruk van een sportieve Baywatch-held… maar tijdens de presentatie leek het toch meer een Amerikaan die teveel hamburgers eet. Oh well, laten we het maar weer over het serieuze nieuws gaan hebben.

Via: TUAW

Phil Schiller Apple Rumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2008, 11:47
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.