Gerucht: firmware 3.1 komt op 17 september uit

De huidige developerversie van iPhone-firmware 3.1 loopt op 18 september af, zo heeft een ontwikkelaar van jailbreakapplicatie iH8sn0w ontdekt. Gaat Apple nog een vierde beta doen of zal de definitieve versie van 3.1 voor 18 september verschijnen?

iPhone firmware 3.1Eén van de ontwikkelaars van iH8sn0w, een applicatie waarmee firmware 3.1 beta 3 gejailbreakt kan worden, heeft ontdekt dat deze beta op 18 september afloopt. Dat kan twee dingen betekenen: of Apple introduceert voor die tijd nog een vierde beta, of de uiteindelijke firmware 3.1 ziet voor 18 september het levenslicht. Het laatste ligt het meest voor de hand. Meerdere ontwikkelaars hebben namelijk al laten weten dat ze firmware 3.1 in september verwachten.

Een blik op de kalender leert ons dat Apple op 9 september inderdaad een event gepland heeft. Omdat dit event vooral gericht is op muziek is het niet zeker dat de introductie van de nieuwe firmware aan dit event gekoppeld kan worden. De firmware zal in ieder geval uiterlijk 17 september geïntroduceerd moeten worden, anders kunnen ontwikkelaars hun iPhones met 3.1 beta 3 niet meer gebruiken. Overigens blijkt uit het verleden dat Apple de officiële firmware één tot twee dagen voor het verstrijken van de laatste beta uitbrengt. Uiterlijk 17 september weten we dus meer…

In ons artikel ‘De nieuwe functies in iPhone 3.1 Beta op een rijtje‘ lees je wat zoal de verbeteringen in deze nieuwe firmware zijn.

Bron: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2009, 12:23
Categorie iOS
Onderwerpen firmware, geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.