Gerucht: ‘Firmware 2.3 nog deze maand’

Volgens het Griekse iPhone-blog iPhoneHellas komt nog deze maand een nieuwe firmwareversie voor de iPhone uit. Ze hebben ook een een featurelijst: iChat en push staan daar onder andere op.

Of het waar is zullen we moeten afwachten, maar volgens de Griekse iPhone-blog iPhoneHellas.gr komt nog deze maand een nieuwe firmwareversie voor de iPhone uit. De release van firmware 2.3 zal samenvallen met de introductie van iLife ’09, zo beweert de weblog, die zich baseert op ‘interne bronnen’ bij Apple.


iPhoneHellas komt meteen maar met een verwachte feauturelist voor firmware 2.3. Zo zou deze nieuwe versie onder meer een ingebouwde iChat-variant voor de iPhone bevatten, mogelijk zelfs met push-functionaliteit. Een andere nieuwe feature is volgens het blog het toevoegen van meerdere achtergrondkleuren voor je Springboard.

Het weblog iPhoneHellas was ook de eerste die kwam met een releasedatum voor firmware 2.2, namelijk 21 november. Wij weten nu dat ze het hiermee bij het rechte eind hadden en ook de voorspelde featurelist klopte verrassend goed. De website heeft dan ook in het verleden bewezen over betrouwbare informatie te beschikken. Gizmodo noemt de site zelfs ‘betrouwbaar’. Of dit nu echter ook zo zal blijken te zijn, zullen we moeten afwachten…

Reacties: 86 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.