T-Mobile stuurt fout sms-bericht over contractwijziging

T-Mobile joeg vandaag duizenden mobiele telefoongebruikers de stuipen op het lijf: het mobiele nummer zou worden overgezet naar T-Mobile. Maar het blijkt een fout in de systemen.
Olivier Oost - · Laatst bijgewerkt:

t-mobileT-Mobile heeft vanochtend duizenden brave telefoonbezitters de stuipen op het lijf gejaagd. Wat wil het geval? De telecomoperator stuurde een sms rond waarin stond dat het mobiele nummer van de ontvanger met ingang van morgen naar T-Mobile overgezet zal worden. Navraag bij T-Mobile leerde echter dat het het gaat om een fikse storm in een glas water: het is slechts een fout in de systemen van de provider.

“Morgen zal de overzetting van uw huidige nummer naar T-Mobile plaatsvinden. Heeft u vragen, bel T-Mobile klantenservice 0800-7111”, zo luidde de sms. Mocht je dit bericht hebben ontvangen: paniek niet en neem nog een bak koffie. De van oorsprong Duitse provider adviseert ontvangers het bericht als niet verzonden te beschouwen en het te wissen.

De gedupeerden zullen geen enkele gevolgen ondervinden van het sms-bericht. Hun mobiele nummer en hun abonnement zullen vandaag – en morgen – gewoon normaal blijven functioneren, zo leert navraag door Mobile Cowboys.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:29
Categorie Providers
Onderwerpen sms, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.