Drie dagen later: Redsn0w nog steeds een mysterie

Drie dagen na de eerste geruchten over Redsn0w is er nog niets bekend. Maar speculatie is er genoeg: het zou gaan om een unlock/jailbreak van de iPod touch 2G.

redsnowEigenlijk waren we niet van plan om nu al veel aandacht aan Redsn0w te besteden. Zolang alleen de URL bekend is kun je het nieuws samenvatten met: ‘Dev Team noemt op Twitter nieuwe domeinnaam redsn0w.com‘. Voor de rest kan er wild gespeculeerd worden wat er achter redsn0w schuilgaat. En er volgde inderdaad wilde speculatie, die er meestal op neerkwam dat het om een jailbreak van de tweede generatie iPod touch zou gaan.

Maar intussen is er nog net zo weinig bekend als drie dagen geleden, toen we voor de eerste keer een tip over Redsn0w binnenkregen. Maar blijkbaar blijft het project toch fascineren en blijven we drie dagen later nog steeds tips ontvangen om er toch eens aandacht aan te besteden, ook al is er sindsdien geen nieuwe informatie bijgekomen.

De iPod touch 2G is het enige apparaat waarvoor nog geen jailbreak voorhanden is. Nog geen twee weken geleden gaf het iPhone Dev Team nog aan dat ze voorlopig geen tijd investeren in de iPhone touch 2G. Maar misschien is de situatie anders geworden nu yellowsn0w er is. Het team heeft blijkbaar genoeg tijd om graphics in retro-Sovjetstijl voor redsn0w te maken. En zo is het toch nog gelukt om 12 zinnen over Redsn0w te schrijven 😉

Tipgevers: Stephan, Carl0

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2009, 18:07
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.