Gerucht: alsnog video in iPhone OS 3.0

Apple heeft 100 nieuwe functies aangekondigd voor de iPhone, maar het is onduidelijk in hoeverre ze daarbij compleet zijn geweest.

Apple Keynote iPhone firmware 3.0Apple heeft tijdens het evenement van afgelopen dinsdag weliswaar een hoop nieuwe functies laten zien, maar niemand weet of alle honderd functies eigenlijk wel ter sprake zijn gekomen. Tethering kwam immers pas in de Q&A-sessie aan bod en tijdens de bijeenkomst werden een paar slides zoals hiernaast getoond, waarop kreten staan die nog wel wat vragen oproepen.

video uploadWat zijn EAS Policies? Waarom zou je vanaf je iPhone een iTunes-account willen aanmaken? Achter de termen op de foto kunnen allerlei zaken schuilgaan die Apple nog niet specifiek heeft benoemd of straks nog anders kan uitleggen: wat bedoelen ze bijvoorbeeld met live streaming?

Live streaming kan domweg over het streamen van muziek gaan, maar het kan ook veel breder zijn: het streamen van live videobeelden zoals dat met Qik kan, bijvoorbeeld. Een recente ontdekking heeft in ieder geval alweer speculaties opgeroepen dat Apple misschien toch nog bezig is met video op de iPhone. In MobileMe is een optie te zien voor het publiceren van video. Voorheen was daar alleen een optie beschikbaar om foto’s te uploaden. Het zou om een typefout kunnen gaan en je kunt je ook afvragen: als je geen videofilmpjes kunt maken met de ingebouwde camera van de iPhone, waarom zou je dan wel de mogelijkheid hebben om ze te uploaden? Genoeg vragen om de hoop op videorecording op de iPhone voorlopig niet op te geven.

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2009, 17:18
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.