Geohot overweegt bouwen van ‘boot dongle’ (jailbreak)

Hoewel elke iPhone en iPod Touch te jailbreaken en unlocken is, zijn nieuwe iPhones 3GS (geproduceerd na week 40 van 2009) en de 3e generatie iPod Touch momenteel alleen tethered te jailbreaken; dat wil zeggen dat ze met een computer verbonden moeten worden om opnieuw te worden opgestart. Geohot heeft aangegeven te overwegen om een […]

Hoewel elke iPhone en iPod Touch te jailbreaken en unlocken is, zijn nieuwe iPhones 3GS (geproduceerd na week 40 van 2009) en de 3e generatie iPod Touch momenteel alleen tethered te jailbreaken; dat wil zeggen dat ze met een computer verbonden moeten worden om opnieuw te worden opgestart. Geohot heeft aangegeven te overwegen om een boot dongle te bouwen waarmee de modellen die alleen tethered te jailbreaken zijn ook zonder computer opnieuw op te starten zouden zijn.


Op te peilen of er animo is voor een dergelijke oplossing geeft Geohot gebruikers de mogelijkheid te stemmen bij Acepolls. De vraag die je daar voorgelegd krijgt is:

Hoe veel ben je bereid om te betalen voor een boot dongle? Met een boot dongle kun je een tethered gejailbreakte iPhone of iPod touch onderweg opnieuw opstarten. Houd in gedachten dat een dergelijke boot dongle veel moeilijker te bouwen is dan destijds de dongles voor de 2e generatie iPod touch.

Hieronder zie je een overzicht van de voorlopige resultaten:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

42 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.