Kleinere iPhone USB-stroomadapter nu officieel verkrijgbaar

Apple heeft de Apple USB Power Adapter nu in de online Apple Store beschikbaar. Deze kleinere usb-stroomadapter voor de iPhone heeft gezorgd voor een kleinere verpakking van de iPhone.

iphone stekkerApple is voor de Europese iPhones overgestapt op een kleinere verpakking met een kleinere usb-stroomadapter. Wie de adapter is kwijtgeraakt en bij Apple een nieuwe wil bestellen, vindt deze adapter nu ook als los accessoire in de online Apple Store, met als bonus een extra usb-kabeltje.


De prijs van de veredelde usb-stekker is hetzelfde gebleven: 25 euro. Qua flexibiliteit is er wel iets veranderd: bij het oude model kon je met losse opzetstukken je adapter veranderen in een reisstekker voor Engeland of de VS. Bij de nieuwe variant is dat niet meer mogelijk. Je zult voor andere landen een aparte stekker moeten kopen, een reisadapter meenemen of je iPhone via een usb-poort van je laptop opladen. Er zit een behoorlijke ‘Apple-tax’ op het kleine stekkertje, dat volgens Apple de volgende unieke eigenschappen bezit:

  • Makkelijk opladen onderweg
  • Extra dockconnector-naar-USB-kabel
  • Snelle stroomvoorziening voor je iPhone of iPod

Verkrijgbaar via: Apple Store (en ongetwijfeld ook via andere retailers)
Tipgever: Duco

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 januari 2010 om 19:45
Categorie
Accessoires
38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.