Gelukkig Nieuwjaar 2016 (Shutterstock)

iCulture wenst je een gelukkig 2016 met veel Apple-nieuws

Het is 2016 en iCulture wenst je een heel gelukkig en gezond nieuwjaar. We kijken uit naar heel veel Apple-nieuws, verrassende aankondigingen uit Cupertino én het 10-jarige bestaan van iCulture.

Welkom in 2016! Het jaar waarin we iOS 10, de iPhone 7 en de tweede generatie Apple Watch kunnen verwachten. We maken op dit moment graag van de gelegenheid gebruik om jou, als bezoeker van iCulture, een gezond en voorspoedig nieuwjaar te wensen.

Gelukkig Nieuwjaar 2016 (Shutterstock)

Natuurlijk kijken we vooral uit naar al het moois dat Apple dit jaar gaat aankondigen. We zijn er trots op dat we zo’n trouwe community hebben van mensen die onze website dagelijks komen bezoeken. In 2016 gaan we er weer vol tegenaan, met dagelijks een flinke berg artikelen waarmee we je helpen om meer uit je iPhone, iPad, Apple TV, Apple Watch of Mac te halen. Misschien komt het ooit zover dat we tips schrijven over het resetten van de Apple Car, het werkend krijgen van een Apple VR-bril of het printen van Steve Jobs-poppetjes met een Apple 3D-printer. Maar dat is nog toekomstmuziek. Wat we in 2015 in ieder geval hebben gezien is dat Apple allerlei producten opeens zelf gaat maken, zoals tekenpennetjes, toetsenbord- en batterijhoezen. We bereiden ons alvast voor op nog meer bizarre oplossingen uit het lab van Jony Ive.

Apple Pencil opladen

Veel aankondigingen zijn nu al te voorspellen, zoals de al eerder genoemde iOS 10 en iPhone 7, maar er blijft bij Apple ook altijd een verrassingselement over. Het zorgt ervoor dat we schrijven over Apple nog steeds de mooiste baan ter wereld vinden – ook na 10 jaar. We hebben namelijk iets te vieren dit jaar: in december bestaan we alweer 10 jaar! Dat gaan we rond die tijd uiteraard op gepaste wijze vieren. Maar eerst: aan het werk! Er staat namelijk nog een hoop te gebeuren voordat het weer december is.

Jean-Paul & Gonny

Foto: via Shutterstock.com, My Life Graphic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2016, 10:23
Categorie Achtergrond
Onderwerp nieuwjaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.