Gebruik je iPhone tijdens Valentijn als kaars met de Candlestick Dock

Met de Wood Shop Candlestick Charger kan je je iPhone inzetten als digitale kaars tijdens Valentijn. De Candlestick Dock brengt extra romantiek maar wel voor een prijs van 175 dollar. Dit is exclusief kaars-app.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

kandelaar-iphoneKaarsen doen het altijd goed als je een romantische sfeer wilt creëren voor jou en je geliefde. Met Valentijn voor de deur kun je een lading kaarsen inslaan of gewoon je iPhone gebruiken in combinatie met de Candlestick Dock. Dit is een houten dock in de vorm van een tafelkaarshouder waarmee je een digitaal vlammetje kunt laten branden. Het is een stuk veiliger dan een echte kaars, maar de warmte en de magie van een brandende kaars gaat wel verloren. Voordeel is wel dat je iPhone meteen wordt opgeladen in de dock.

De Wood Shop Candlestick Charger heeft een prijskaartje van maar liefst 175 dollar. Dat is best prijzig voor een dergelijke dock, vooral als je bedenkt dat je er geen kaars-app wordt meegeleverd. Deze zal je zelf moeten zoeken in de App Store. De dock is nu nog op voorraad. Als je deze voor Valentijn wilt gaan gebruiken is het net iets te kort dag.

Je zou natuurlijk ook zelf een houten houder kunnen maken voor je iPhone of als je er echt niet uitkomt en echt kaarsje opsteken tijdens Valentijn. Het schijnt dat sommige mensen het namelijk ook fijn vinden als je je iPhone eens weglegt als je bij ze aan tafel zit. Heeft je geliefde er geen probleem mee dan kun je wellicht ook samen een van de vele Valentijns-apps uitproberen.

Gebruik je iPhone tijdens Valentijn als kaars met de Candlestick Dock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 15:24
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, valentijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.