Betaalbare Garmin Forerunner 25 ontvangt ook iPhone-meldingen

Garmin heeft een betaalbaar sporthorloge onthuld dat ook meldingen van je smartphone doorstuurt. Is de Forerunner 25 iets voor jou.

Garmin-Forerunner-25
De zojuist onthulde Garmin Forerunner 25 is op de eerste plaats een smartwatch voor de sportieve horlogedrager, die niet te diep in de buidel wil tasten. Het horloge kun je echter ook prima gebruiken om notificaties van je iPhone te ontvangen.


De Forerunner 25 is tot op vijftig meter waterbestendig en is bovendien dunner dan zijn voorganger; de Forerunner 15. Via GPS houdt de smartwatch bij hoe hard je loopt, al zul je voor hartslagmetingen een afzonderlijke band om je borst moeten binden. Al deze gegevens stuurt de Forerunner 25 automatisch door naar de Garmin Connect™ Mobile-app.

Garmin-Forerunner-25-roze

Deel je workout en blijf op de hoogte

Ook kan een workout in realtime gedeeld worden via Live Tracking. Ondertussen blijf je tijdens het sporten verbonden dankzij meldingen voor binnenkomende telefoontjes, berichten, mailtjes en afspraken. De batterij moet het tien uur volhouden in ‘Training Mode’ en blijft zelfs tien weken actief als je hem alleen als horloge gebruikt.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Dit instapmodel moet vooral gebruiksvriendelijk zijn, en zo oogt het horloge ook. Met vier knoppen aan de zijkant stel je opties in, en daarnaast houdt het horloge de hele dag bij hoe ver je gelopen hebt, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel stappen je zet. Ook krijgt de drager een melding als hij te lang op zijn zitvlees zit. Goed vergelijkbaar met de Activiteit-app van de Apple Watch.

De Forerunner 25 moet in het derde kwartaal van 2015 verschijnen met een winkelprijs vanaf 169 euro. Bij de variant van 199 euro zit de hartritmesensor inbegrepen.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.