CydeKick iPhone opladen

CydeKick: iPhone opladen door te fietsen

Tijdens het fietsen even snel je iPhone opladen? De CydeKick is een slimme stroomgenerator die je hiervoor kunt gebruiken.

CydeKick iPhone opladenJe kunt de iPhone thuis, in de auto of op kantoor opladen, maar wat als je de batterij wil volladen op de fiets? Daar wil de nieuwe CydeKick op Kickstarter mee helpen. Door dit apparaat te bevestigen aan je wiel, heb je altijd een iPhone-oplader tijdens het fietsen tot je beschikking.

De CydeKick bestaat eigenlijk uit twee onderdelen. Het belangrijkst is de stroomgenerator op het wiel, die volgens de makers geen standaard dynamo is. Je voelt hierdoor tijdens het fietsen ook geen frictie. Deze generator heeft een lange stroomkabel, die je via het frame van de fiets leidt naar een speciale fietslamp. Deze lamp heeft een ingebouwde usb-poort waarmee je de iPhone kunt opladen.

CydeKick

De CydeKick wordt op Kickstarter aangeboden vanaf 150 dollar, maar je moet eigenlijk 275 dollar doneren als je de iPhone ermee wil opladen. Voor dat bedrag krijg je de Pro-versie, met de speciale usb-fietslamp. Dan heb je nog niet eens de iPhone-houder die in de foto’s wordt getoond: die kun je erbij bestellen voor nog eens 35 dollar.

Het Kickstarter-project moet 85.000 dollar inzamelen om te slagen. Lukt dit voor 29 augustus? Dan wordt jouw donatie van je rekening gehaald en ontvang je de CydeKick hopelijk rond december dit jaar. Op het moment van schrijven heeft de CydeKick al 10.000 dollar op zak.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2015, 18:57
Categorie Accessoires
Onderwerpen fietsen, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.