Frontje en binnenwerk mogelijke iPhone 5C gelekt (updates 2x)

Het schermfrontje en binnenwerk van de iPhone 5C zijn gelekt op foto's.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5s lekNog maar net zijn foto’s van de behuizing van de iPad 5 verschenen, of er is alweer een volgend lek. Op de foto’s hieronder zijn foto’s van de iPhone 5C te zien, inclusief schermfrontje en binnenwerk. De onderdelen zijn gelekt door het bedrijf Chinese C Technology; ze verschenen op de Chinese microbloggingsite Weibo. Er zouden kleine aanpassingen zijn ten opzichte van de iPhone 5, zoals andere bedrading en een behuizing van plastic. Er verscheen al eerder een foto van de iPhone 5C-behuizing in een video.

Ook waren er verschillende kleurvarianten te zien, die erop wijzen dat de iPhone 5C in meerdere kleuren verkrijgbaar zal zijn. De iPhone 5C is de naam die de budget iPhone in de wandelgangen heeft gekregen, ook al heeft Apple zelf de naam nog niet bevestigd. Eerder werd er gesproken over een iPhone Lite, maar het gaat in feite om hetzelfde toestel: een in plastic uitgevoerde budgettelefoon die vooral gericht is op groeimarkten zoals China, Turkije en Brazilië.

iphone 5c frontje

iphone 5c binnenwerk

Update 1: De Chinese website IT168 heeft een foto van de vermeende camera in de iPhone 5C gedeeld. Dit onderdeel heeft net als de iPhone 5 een 8-megapixelsensor, wat doet vermoeden dat je ongeveer net zulke hoogwaardige foto’s kunt schieten.

iPhone 5C camera

Update 2: Er is ook een filmpje van de iPhone 5C verschenen op de Japanse site Mac Otakara:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2013, 13:26
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen budget iphone, iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.