Freeloader 8.0 geeft iPhone energie van de zon

Het Britse bedrijf Solar Technology brengt de Freeloader 8.0 uit, een batterij met zonnecollectoren waarmee je je iPod of iPhone 18 uur langer kunt gebruiken.

Freeloader iPodHet Britse bedrijf Solar Technology heeft de Freeloader 8.0 geïntroduceerd, een oplader op zonnecellen. De Freeloader heeft een ingebouwde batterij waarmee je iPods, iPhones en diverse andere mobiele telefoons kunt opladen. Je kunt kiezen uit twee kleuren: zilver en roze. Aan de buitenkant zitten twee kleine zonnepanelen die de batterij in 5 uur kunnen opladen. Daarna geeft de batterij zo’n 18 uur stroom aan een mp3-speler of telefoon. Solar Technology verkoopt de Freeloader 8.0 voor ongeveer 39 euro in Engeland.

Vind je 5 uur laden wat te lang, dan verkoopt Solar Technology ook de Supercharger zonnepanelen. Die zijn groter en laden sneller op: een volle batterij duurt dan nog maar 2,5 uur. De Supercharger is te koop voor 26 euro.
De Freeloader wordt geleverd met een Dock Connector, maar ook met losse adapters voor Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG, Nintendo DS Lite, PSP en een adapter voor apparaten die via USB opladen.

Meer info: Solar Technology

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2008, 9:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen energie, zonnecellen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.