Uitgebreider beleggen met StockWatch

StockWatch is een applicatie waarmee je bijna realtime de aandelenkoersen kunt volgen en die veel meer informatie bevat dan de standaard meegeleverde beleggingsapplicatie Stocks.

StockWatchOf je met meer informatie ook betere beslissingen kunt nemen is nog maar de vraag. Maar StockWatch van Toughturtle levert in ieder geval meer informatie dan de ingebouwde iPhone-aandelenapplicatie Stock. Op het eerste gezicht zie je dezelfde informatie: een lijstje aandelen waarbij met cijfers en kleuren wordt aangegeven of de koers stijgend (groen) of dalend (rood) is. StockWatch toont echter ook de ranges, volumes, market cap, EPS en nog meer.

Je kunt een portfolio opzetten voor elk aandeel dat je in de gaten wilt houden en de winsten/verliezen realtime volgen. Realtime? Niet helemaal: onder het aandelenpaneel staat in kleine lettertjes dat de gegevens minstens 15 minuten zijn vertraagd. Je kunt ook een watchlist-toggle aanmaken waarmee je de totale winst of verlies van je beleggingsportefeuille te zien krijgt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2008, 10:35
Categorie Apps
Onderwerpen aandelen, beleggen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.