Franse site claimt eerste foto’s iPhone 5

De Franse site NowhereElse beweert foto's te hebben ontdekt van de iPhone 5. Ze tonen een groter scherm en geen breuklijnen in de antenne van de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone5-photos
De Franse site NowhereElse beweert foto’s te hebben ontdekt van de iPhone 5. Nu is het zaak om altijd voorzichtig te zijn met zogenaamde ‘gelekte’ foto’s, zeker op een dag als 1 april. We tonen deze foto’s dan ook ter informatie, waarbij we geenszins willen beweren dat dit de echte foto’s zijn.

Op de foto’s is een apparaat met een groter scherm te zien, zoals uit het rode pijltje blijkt. Ook is de breuklijn van de antenne niet meer aanwezig bij de hoofdtelefoonaansluiting. Waar de foto’s vandaan komen is – zoals wel vaker bij dit soort geruchten niet bekend. De iPhone op de foto’s vertoont overigens wel overeenkomsten met een serie foto’s die eerder op een Vietnamees forum werden aangetroffen.

Deze foto’s van de iPhone 5 blijken dus inderdaad een 1 april-grap te zijn, met dank ook aan de paar oplettende lezers die de Chinese karakters zelf al wisten te ontmaskeren als ‘aprilvis’ (Poisson d’Avril), de Belgische en Franse benaming voor 1 april-grap.

iphone 5 gelekt 2

iphone 5 gelekt 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2011, 22:26
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.