Hasbro MY3D iPhone-houder met 3D-effect vanaf dit weekend te koop

Hasbro gaat de MY3D vanaf dit weekend op de markt brengen. Het gaat om een plastic verrekijker waar je je iPhone in kan steken.

hasbro my3dAfgelopen november schreven we voor het eerst over de MY3D van Hasbro. Het gaat om een soort ViewMaster, waarbij je een 3D-ervaring krijgt door in een plastic apparaatje te kijken. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden zijn er apps gemaakt, waaronder eentje met panoramafoto’s van Los Angeles, een app waarbij je in een kooi met haaien zit of een schietgame op een ruimteschip. Na vier maanden wachten wordt de Hasbro MY3D eindelijk realiteit: het accessoire is vanaf 3 april in de winkel verkrijgbaar voor circa 35 dollar.


De MY3D ziet eruit als een plastic verrekijker. Aan de achterkant zit een houder waar je de iPhone of iPod touch in steekt. Voor interactie met de app die je hebt geïnstalleerd heb je nog steeds toegang tot het scherm. De houder is geschikt voor de iPhone 4, 3GS en 3G en vanaf de tweede generatie iPod touch.

Apps die je kunt installeren zijn:

Alle apps zijn t/m 1 mei gratis te downloaden vanuit de Amerikaanse App Store en geschikt voor alle leeftijden.

my3d hasbroHasbro werkt samen met leveranciers van 3D-content, zoals Dreamworks, Sony, 20th Century Fox en Warner Bros. Zij zullen toekomstige apps en trailers maken die voor de MY3D geschikt zijn. Het zal echter wel een klus zijn om de MY3D in handen te krijgen. De viewer zal voorlopig exclusief via de Amerikaanse winkelketen Target worden verkocht. Gelukkig kun je wel online bestellen via Target.com. Andere winkeliers mogen de Hasbro MY3D pas vanaf juni verkopen.

Het idee achter dit accessoire is dat je in het apparaat kijkt en daardoor een immersive ervaring krijgt. Je wordt compleet ondergedompeld in de 3D-ervaring. Hasbro heeft eigen 3D-technologie gebruikt waarbij je 360 graden kunt rondkijken. Het speelgoed is leuk voor kinderen vanaf zo’n 8 jaar.

Meer info: MY3DNow.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 april 2011 om 15:50
Onderwerpen
,
Categorie
Accessoires
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.