Fragment featured

Fotografie-app Fragment is Apple’s gratis App van de Week

Fotografie-app Fragment is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Met Fragment plaats je vormen in foto's op stijlvolle wijze.

Fragment featuredHet is weer vrijdag, wat betekent dat Apple een nieuwe App van de Week heeft gekozen. Ditmaal gaat de titel naar Fragment, een foto-applicatie waarmee je bijzondere vormen in het beeld kunt plaatsen. Fragment is ontwikkeld door Pixite, de makers van geroemde foto-app Tangent.

FragmentDe vormen in Fragment zijn gebaseerd op je foto. Hierdoor zie je in een cirkel bijvoorbeeld een gespiegeld deel van de net gefotografeerde lucht toe. Je maakt op deze manier op vrij simpele wijze imposante kunststukjes, die je vervolgens kunt delen op Instagram, Facebook en Twitter.

De App van de Week-titel voor Fragment is goed nieuws voor de ontwikkelaar, maar wij hebben er ook veel aan: de app is ter viering hiervan een week lang gratis te downloaden. Je kunt Fragment dus tot en met donderdag 9 oktober gratis uit de App Store plukken. Normaal kost Fragment €1,79. Bedenk wel dat de app in-app aankopen met extra effecten bevat die nog steeds een prijskaartje hebben.

Op zoek naar meer apps met fotofilters? Lees dan het artikel ‘Beste 5 fotofilterapps voor iPhone en iPad‘.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 oktober 2014, 12:17
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.