Fox News brengt iPhone-versie van website uit

Het Amerikaanse tv-station Fox heeft een voor de iPhone geoptimaliseerde versie van de website uitgebracht. Je kunt er nieuws lezen, podcasts downloaden en streaming video's bekijken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Fox NewsDe (tamelijk rechts georiënteerde) televisiezender Fox News heeft een speciale website voor de iPhone uitgebracht. Daarmee kun je nieuwtjes lezen, zoeken in het archief en zelfs alle video’s die op Foxnews.com beschikbaar zijn bekijken op het scherm van je iPhone. De streaming video’s worden automatisch aangepast aan het scherm van je iPod of iPhone touch, afhankelijk van je internetverbinding (mobiel of via Wi-Fi). Zie je een interessant bericht, dan kun je die vanaf je iPhone meteen doorsturen naar vrienden.

Ook vind je op de iPhone-website van Fox News links naar podcasts, waarop je je in iTunes zou kunnen abonneren. Apple heeft Fox News meteen aan de collectie webapps toegevoegd. Als de Nederlandse tv-stations slim zijn beginnen ze nu alvast met het aanpassen van hun websites, want er valt nog wel wat werk te doen: op de Mac heb je vaak plugins nodig om het kijken naar video’s überhaupt werkend te krijgen. Als ze het nu meteen werkend maken voor de iPhone, is het aanpassen voor de Mac nog maar een kleine stap.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:50
Categorie Apps
Onderwerp televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.