iPhoneclub.nl is website van de maand bij Yooph

Yooph.nl heeft iPhoneclub.nl gekozen als website van de maand. Yooph is een dienst waarbij je de Apple-producten die je gebruikt kunt vastleggen in een persoonlijk profiel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

YoophGisteravond kregen we een aardig mailtje van Eric Hammink toegestuurd. Hij meldde ons dat iPhoneclub.nl de eervolle vermelding ‘website van de maand‘ heeft gekregen, dankzij het actieve forum en de dagelijkse stroom nieuwtjes. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en tegelijk willen we ook iets terugdoen door iets over Yooph te vertellen. Met deze online dienst kun je namelijk een persoonlijk Yooph-profiel aanmaken, waarmee je kunt laten zien welke Apple-producten je gebruikt en wat je andere favoriete bezigheden zijn.

Die informatie kun je bijvoorbeeld in een Yoophbar laten zien, een profielbalk die je bijvoorbeeld als handtekening in een forum kunt tonen (maar nog niet in het iPhoneclub-forum). De website is nog in ontwikkeling, maar er wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Ze hebben een handige basishandleiding online staan. Heb jij al een Yoophbar gemaakt?

Hiervoor een kort stappenplan:

  1. Registreer jezelf eerst bij Yooph.nl;
  2. Ga dan naar Profiel, Yoophbar, Nieuwe Yoophbar;
  3. Kies de door jouw gewenste onderdelen en kies als Favoriete website/forum natuurlijk voor iPhoneclub.nl;
  4. iPhoneclub Yoophbar
  5. Klik als je klaar bent op Verzend. Je hebt nu een eigen Yoophbar! Via de Instructies kun je html-code lezen om deze op je eigen website of in een forumhandtekening te plakken.

Hieronder kun je onze eigen Yoophbar bewonderen.
Yoophbar iphoneclub

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2007, 10:21
Categorie Round-up
Onderwerp sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.