Foto’s uit Aperture 2 te bekijken op de iPhone

De nieuwste versie van Aperture, de beheersoftware voor professionele fotografen, maakt het mogelijk om je foto's te synchroniseren met een .Mac account. Daarna kun je ze in hoge resolutie op de iPhone of Apple TV bekijken.

Aperture 2Apple heeft eindelijk Aperture 2 uitgebracht, de software waarmee professionele fotografen hun foto’s kunnen beheren en bewerken. Er zitten meer dan 100 nieuwe functies in, de software kreeg een betere gebruikersinterface, meer mogelijkheden voor RAW-processing en nieuwe workflow- en bewerkingstools. Interessant voor iPhone-bezitters is dat het nu vanuit Aperture 2 mogelijk is om je Aperture-fotobibliotheek met de .Mac Web Gallery te synchroniseren.

Daarna kun je de opnames uit je fotobibliotheek via de iPhone, iPod tuoch of Apple TV bekijken in hoge resolutie. Aperture 2 kreeg ook een goedkopere prijs: het was tot nu toe te koop voor $299, dezelfde prijs als Lightroom van concurrent Adobe. Aperture 2 is vanaf nu te koop voor $199 en bestaande gebruikers van Aperture 1 kunnen upgraden voor $99. Er is ook een probeerversie van 30 dagen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2008, 19:00
Categorie Apps
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.