Fotobewerkingsapp Over geeft betaalde font- en artworkpakketten weg

De foto-app Over geeft vijf fontpacks weg en is bovendien gratis dankzij Apple's 5-jarige bestaan van de App Store. Met Over zet je teksten op foto's.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

over iphone handDe iPhone-app Over heeft niet de meest handige naam gekozen. Maar dat maakt niet uit, want de klanten stromen toe sinds Apple Over opnam in de lijst met prominente apps die gratis zijn vanwege het 5-jarige App Store-jubileum. En de pret kan niet op, want de makers van Over geven vijf betaalde font- en artwork-packs weg ter waarde van €4,49. Tot maandag heb je de tijd om ze te downloaden. Het geldt voor de font- en artworkpakketten Birthday Pack, The Fresh Exchange Pack, Goon Elements, Awesombrosa Font en Exciting Words.

Je krijgt ze gratis als je je aanmeldt en de pakketten aanklikt. Begin juni kreeg de Over-app nog een update met de mogelijkheid om artwork te plaatsen op de foto’s. Met Over kun je teksten op foto’s plaatsen,op een erg stijlvolle manier. Bepaalde fonts zijn gratis, andere moet je kopen uit de marktplaats, waar designers hun eigen fontpakketten kunnen aanbieden. Je kunt ook zelf fonts toevoegen.

Downloaden: Over (tijdelijk gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 6.0+)

Lukt het niet om de font- en artwork-pakketten te downloaden, lees dan even de instructies hieronder.

artwork iphone

Voorbeelden van de gratis downloads zie je hieronder:

over artwork pack over fontpack

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2013, 22:01
Categorie Apps
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.