Forza Football heeft sterk verbeterde indeling, interactieve notificaties en Teletekst-thema

Forza Football 3.3 voor iPhone en iPad is overzichtelijker, heeft meer weergave-opties voor wedstrijden en... heeft een Teletekst-thema!

De hooggewaardeerde voetbalstanden-app Forza Football heeft een flinke opknapbeurt gehad. Het wedstrijdoverzicht en startscherm gingen volledig op de schop en er kwamen meerdere verbeteringen voor iOS 8, waaronder interactieve notificaties.


In Forza Football koos je al je competities om de livestanden en uitslagen van te zien. Nu kun je binnen die voetbalwedstrijden ook weer een rangschikking aanbrengen. Bovenin het scherm zie je de wedstrijden van je favoriete teams en competities, maar ook de wedstrijden die je zelf hebt gepind. Die functie is weer terug in Forza Football versie 3.3. Je kan de lijst ook op een andere manier sorteren: op naam, land en tijd. Bovendien is er een schakelaar om alleen livewedstrijden te zien. Livewedstrijden krijgen vanaf nu sowieso voorrang als niet alle wedstrijden op het scherm passen.

Forza Football favoriete teams iPhone Forza Football sorteren op tijd

Forza Football haakt verder in op een handige mogelijkheid van iOS 8: interactieve notificaties. Voortaan kan je bij het ontvangen van een pushbericht besluiten de verdere wedstrijdvorderingen geluidloos te maken bijvoorbeeld. Met een veeg links over de melding, ga je meteen naar de wedstrijdinstellingen. Ook de widget (in de changelog steevast “uitbreiding” (vertaald van extensie) is sterk verbeterd, met een handige scrolloptie om meerdere wedstrijden te kunnen zien. Ook is de widget nu volledig vertaald voor talen die door Forza ondersteund worden. Nederlands is daar helaas nog niet bij; wel zijn Chinees, Japans, Indonesisch en Koreaans toegevoegd. Helaas betekent het toevoegen van de iOS 8-specifieke functies wel dat de ondersteuning voor iOS 6 nu is stopgezet.

Forza Football Teletekst thema wedstrijden iPhone Forza Football iPhone groep CL Ajax

Teletekst-thema

Ben je nog steeds verslaafd aan Teletekst voor je voetbaluitslagen? Nu kan je het uiterlijk van Teletekst combineren met het gemak van pushberichten bij nieuwe goals en kaarten in een wedstrijd. Forza heeft een gratis Teletekst-thema toegevoegd, zoals je op de afbeeldingen hierboven kunt zien. Is het een grap of serieus? Het is hoe dan ook een spraakmakende toevoeging.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 december 2014 om 20:10
Onderwerp
Categorie
Apps
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.