WatchKit featured

iOS 8.2 beta 2 nu beschikbaar

Apple heeft iOS 8.2 beta 2 uitgebracht voor ontwikkelaars en testers. De update is over the air beschikbaar.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

WatchKit featuredApple heeft iOS 8.2 beta 2 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en testers. De tweede betaversie brengt een aantal technische verbeteringen met zich mee. Apple introduceerde de iOS 8.2-beta in november, toen WatchKit ook beschikbaar werd gesteld. Met WatchKit maken ontwikkelaars apps voor de iPhone die de Apple Watch ondersteunen.

iOS 8.2 beta 2 is te installeren vanuit de instellingen van je iPhone, iPad of iPod touch als je de vorige beta draait. Je kunt de update starten via Instellingen > Algemeen > Software-update. Draai je nog geen beta van iOS 8.2? Dan is de update te downloaden vanuit het ontwikkelaarsportaal van Apple.

Volgens de releasenotes bevat iOS 8.2 beta 2 een fix voor toetsenborden, die niet verschijnen in Safari, Maps en apps van derden in de iOS simulator. Ook bevat de beta ondersteuning voor Engels, zoals dat gesproken wordt in Singapore. Daarnaast bevat deze beta waarschijnlijk dezelfde fix voor ringtones, zoals eerder deze week al in iOS 8.1.2 werd doorgevoerd. In ieder geval zitten er enkele fixes in voor problemen met WatchKit, waardoor apps voor de Apple Watch niet langer werken in de iOS 8 simulator.

ios_8_2_beta_2

iOS 8.2 is nodig om apps te kunnen maken voor de Apple Watch. De eerste beta van iOS 8.2 verklapte al diverse details over de Apple Watch, zoals de manier waarop de Apple Watch samenwerkt met de iPhone en de verschillende soorten content die je als ontwikkelaar kunt maken. De Nederlandse ontwikkelaar Paul van Dijk maakte met de eerste iOS 8.2 beta al een rekenmachine-app.

Lees ook: Apple stelt WatchKit voor Apple Watch-ontwikkelaars beschikbaar

Let op! Beta’s van iOS 8.2 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik. Het is niet toegestaan om te vragen naar en/of het uitwisselen van UDID’s en downloadlinks naar de iOS 8-betasoftware. Hierop staat een onmiddellijke ban van 2 maanden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 december 2014, 9:35
Categorie iOS
Onderwerp ios 8.2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.