Flitsmeister iPhone app kaart

Flitsmeister toont nu andere weggebruikers in app

Flitsmeister voor iPhone toont gebruikers van de app op de weg, en leest voortaan ook het signaleren van files en flitsers voor.

Flitsmeister iPhone app kaartFlitsmeister laat voortaan andere gebruikers in de app zien. Op de kaartweergave van de populaire applicatie voor flitsers en files, zie je voortaan een icoontje als je een medegebruiker nadert of passeert. Daarmee imiteert Flitsmeister de geliefde gratis navigatieapp Waze, die al heel lang medeweggebruikers toont. Onder de andere verbeteringen van Flitsmeister, zit ook schermoptimalisatie voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.


De applicatie oogt niet langer opgeblazen op de schermen van de grotere, nieuwe iPhones. Aansluitend is de tabbladenbalk onderin volgens Flitsmeister rustiger geworden. De balk is donkergrijs met lichtgrijze icoontjes, met rode tellers voor het aantal flitsers en files. De informatievoorziening van de app is beter geworden. Flitsmeister leest nu flitsers en files voor als de app ze signaleert.

Flitsmeister dashboard wegen iPhone Flitsmeister iPhone tijdens het rijden

Wie voor een abonnement op Flitsmeister Pro neemt voor 5,49 euro per jaar, krijgt er een handige functie bij. Dan toont de app ook de maximumsnelheid en je eigen sneltijd op basis van GPS-gegevens. Flitsmeister meldt in de app dat de functie nog in testfase verkeert. Gelukkig kregen Pro-gebruikers ook al een advertentievrije app, reisstatistieken en een historie van flitsers.

Als laatst is Flitsmeister 4.5 voor de iPhone voorzien van twee kleine verbeteringen. De gemiddelde snelheid wordt beter gemeten en bij een vertraging krijg je van de app een duidelijker gevoel van voortgang.

Lees ook: De beste verkeersapps voor op vakantie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.