Flickr verbetert fotodiashows en lightbox via de iPad-browser

Flickr heeft de webapp voor de iPad verbeterd. Je kunt alle foto's nu schermvullend via de lightbox-functie bekijken, zonder dat je een aparte app nodig hebt.

flickr lightboxJe hebt niet altijd een aparte app nodig om dingen op je iPad voorelkaar te krijgen. Flickr laat dat zien met een nieuwe functie op de mobiele site. Als je met de iPad naar Flickr.com gaat, kun je voortaan foto’s schermvullend in Safari zien via de lightbox-functie. Daardoor is het gebruik van een aparte app minder noodzakelijk wanneer je foto’s aan vrienden en familie wilt laten zien. Als je op de iPad de website van Flickr opent, kun je op elke foto tappen om deze groter weer te geven.

De foto verschijnt net als op de desktop tegen een zwarte achtergrond. Je kunt vanuit deze weergave ook swipen om naar de volgende foto te gaan. Andere opties zijn het toevoegen van de foto aan je favorieten en het delen van een foto met vrienden en familie.

Wil je toch liever een app? Flickr heeft zelf nog geen officiële app voor de iPad uitgebracht, maar je kunt eventueel gebruik maken van:
flickpad

flickr ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2011, 17:14
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen flickr, fotografie, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.