DreamBoard: thema-applicatie als alternatief voor WinterBoard (jailbreak)

DreamBoard is een alternatief voor WinterBoard, waarbij je als jailbreaker een Android-achtig thema op je homescreen kunt laten vertonen, inclusief agenda- en weerwidget.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dreamboardWinterBoard heeft bij jailbreakers geen introductie meer nodig. Dit is de bekendste thema-applicatie voor de iPhone, gemaakt door Jay Freeman (Saurik). DreamBoard probeert nu een alternatief hiervoor te bieden, met een thema dat van Android is afgeleid. Met Dreamboard plaats je een Android OS-thema met agenda- en weerwidget op je homescreen. De applicatieknoppen zijn onderin het scherm aanwezig. Naast het getoonde uiterlijk kun je nog meer thema’s toepassen. DreamBoard is verkrijgbaar via de Cydia Store. Mocht je het gebruikt hebben, dan horen we graag in de reacties wat je ervaringen ten opzichte van Winterboard zijn.

Mocht je alleen interesse hebben om je lettertype te veranderen, dan kun je ook eens kijken naar de Cydia-tweak FontSwap. Deze heeft zojuist een update gekregen en ondersteunt nu iOS 4.3. Op de iPhone kun je alleen het lettertype in de Notitie-app wijzigen, maar voor andere applicaties zul je een jailbreak moeten uitvoeren. FontSwap is gratis verkrijgbaar via de Cydia Store.

Toegevoegd 21:30 uur – Let op: diverse bezoekers melden dat DreamBoard erg crashgevoelig is. We waren hier niet van op de hoogte bij het schrijven van dit artikel. Het is op dit moment verstandiger om te wachten op een volgende versie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:14
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, thema, winterboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.