Captain America: The Winter Soldier is gratis App van de Week

Apple heeft Captain America: The Winter Soldier uitgeroepen tot gratis App van de Week. De game is gebaseerd op de gelijknamige film.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Captain America- The Winter SoldierDe officiële game van de film Captain America: The Winter Soldier is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt het spel daarom een week lang gratis downloaden. Een aardige deal, zo bleek al toen de game in maart voor het eerst verscheen. Toen schreven we al dat The Winter Soldier meer om het lijf heeft dan het gros van de gratis actiespelletjes in de App Store.


Captain America: The Winter Soldier is de officiële game van de film, maar heeft eigenlijk meer weg van de Captain America-stripboeken. Flink wat personages in de game zijn enkel in de comics te vinden en ogen bovendien ontzettend cartoony. De game heeft sowieso een verhaal van Christos Gage, één van de schrijvers achter de strips van Marvel.

Een speciale multiplayeroptie laat je met anderen spelen zonder dat je tegelijk online hoeft te zijn. Je wordt dan lid van een bende en neemt het op tegen andere spelers.

De App van de Week-titel zegt het al: je kunt Captain America exact één week gratis downloaden. Je hebt dus tot vrijdag 4 juli om de game binnen te trekken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:08
Categorie Apps
Onderwerp app van de week
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.